ABSCHIED

De schrijver K. Schippers spreekt niet over de doden maar over zij die zijn verdwenen. Galeriehoudster Ellen Wind verdween zonder dat kunstenaars Lodewijk Ouwens, Rob de Moes en Frank van der Meijden afscheid van haar konden nemen. Daarom exposeren zij van 14/4 tot en met 19/5 onder de titel Abschied!


IN MEMORIAM ELLEN WIND

Helaas moeten wij hier nu het verbijsterende nieuws melden dat Ellen Wind in het weekend van 2 & 3 maart j.l. in haar slaap overleed. Na het overlijden in 2010 van Ben, de liefde van haar leven, zette Ellen met veel liefde en toewijding Galerie Wind op. In die tijd is de galerie uitgegroeid tot een begrip in de Rotterdamse kunstwereld en Ellen was daarin altijd het gastvrije en stralende middelpunt. Ellen is op haar verzoek in besloten kring begraven en deelt haar graf met Ben.

Foto van Hansje de Reuver

Geheel volgens de wens van Ellen is de intentie om de galerie voort te laten bestaan. Wanneer daar meer over bekend is zullen wijdat hier en in de media melden.

Uw eventuele correspondentie kunt u richten aan het adres van de galerie, Pr. Hendrikkade 124, 3071KL, Rotterdam.

 

Lijn

Vriend worden van galerieWind?
Klik hier: www.galeriewind.nl/vriend-worden

Lijn

Galerie Wind

Galerie Wind is een inspirerende plek voor kunstenaars. U zult er gevestigde namen aantreffen, maar ook nieuwkomers die aan het begin van hun carrière staan. De galerie op het Noordereiland in Rotterdam bestaat uit twee ruimtes en kan gebruikt worden als begin of eindpunt van een wandeling of vaartocht door Rotterdam, maar ook als ontmoetingsplaats voor bedrijven die op een mooie plek tussen de kunst willen vergaderen, workshops willen geven of klanten willen ontvangen.