Verhuur

Verhuur ruimte Noordereiland

DE IDEALE WERKPLEK

Wij bieden u een inspirerende plek tussen de kunst om te huren om bijvoorbeeld rustig te werken, te vergaderen, een workshop of zelfs een netwerkborrel te geven.

Verhuur ruimte Noordereiland

Het Noordereiland is een uniek stukje Rotterdam. Met de Erasmusbrug aan de ene kant en De Hef aan de andere zijde, bevindt het zich te midden van echt Rotterdamse iconen. Het eiland heeft iets sprankelends; de creativiteit hangt hier in de lucht. Niet voor niks is dit de thuishaven van galerieWind. Naast alle inspirerende exposities die hier te zien zijn, vormt de galerie, bestaande uit twee ruimtes, een multifunctionele plek. Heeft u af en toe een werkplek nodig of wilt u iets organiseren? Het kan bij Flexplek in de Kunst!

WERKEN BIJ PRINS HENDRIKKADE 123H = EEN FLEXIBELE WERKPLEK

Verhuurruimte met mensen aan het werk.

De werkplekken zijn zeven dagen in de week beschikbaar, ook in de avonduren. Met altijd wisselende kunst aan de muur en het mooie uitzicht dat door het water van de Maas voortdurend verandert, is Flexplek in de Kunst een inspirerende plek om te werken of relaties te ontvangen.

INDELING
De werkplekken zijn ideaal voor ZZP’ers. Er zijn vier werkplekken waar u zich helemaal kunt afzonderen. Deze bestaan uit modern meubilair en zijn voorzien van alle gemakken. Maar u kunt ook aan de grote tafel plaatsnemen, alleen of met z’n zessen. Er zijn meerdere (5) lange tafels, zodat er ook grotere groepen kunnen aanschuiven.

Plattegrond Flexplek in de kunst + galerieWind.

FACILITEITEN

 • Gratis WiFi
 • Voldoende parkeergelegenheid aanwezig
 • Zeer eenvoudig bereikbaar met OV, Watertaxi en auto
 • Voldoende stopcontacten
 • Beamer
 • Geluidsinstallatie met microfoon
 • Sanitaire voorzieningen
 • Koffie, thee en bronwater inbegrepen
 • Mogelijkheid tot het organiseren van een netwerkborrel, -lunch of andere evenementen.

TARIEVEN

Heeft u specifieke wensen of wilt u een flexplek huren, neem dan contact met ons voor de mogelijkheden.
Wij maken graag een offerte voor u op maat.

Onderaan deze webpagina staat het aanmeldformulier.


GALERIEWIND (124A) + FLEXPLEK IN DE KUNST (123H) = VELE MOGELIJKHEDEN

galerieWind

Zowel galerieWind als Flexplek in de Kunst zijn te huur voor speciale gelegenheden. Afzonderlijk, of gecombineerd.
Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een presentatie in Flexplek in de Kunst, die vervolgens wordt afgesloten met een gezellige borrel in galerieWind, of het houden van parallel-lopende workshops, vergaderingen en/of lunches of het huren van een ruimte voor een feestelijke gelegenheid of optreden.

De beide ruimtes ademen een unieke sfeer door kunst in combinatie met de omgeving en zijn voorzien van de modernste technieken (WiFi, beamer, een draadloze printer en een geluidsinstallatie). Uiteraard staan wij voor u klaar als het gaat om de organisatie, met catering op maat voor lunch, diner en borrel. Kortom een ideale uitvalsbasis.

galerieWind

HUURKOSTEN EN RESERVEREN

De flexwerkplekken zijn al te huur vanaf één uur per dag. Reserveren is heel gemakkelijk door het aanmeldformulier hieronder in te vullen. U bent ook van harte welkom als u op de korte termijn iets wilt regelen, er is altijd plek te creëren in Flexplek in de Kunst of de galerie.
Flexplek in de Kunst heeft geen lange opzegtermijn. Met andere woorden u bent nooit langer dan gewenst gebonden aan de huur van een Flexplek.
Het is wel mogelijk om een werkplek voor langere periode te reserveren.

Maakt u regelmatig gebruik van onze werkplekken dan maken we graag een offerte op maat. Ditzelfde geldt voor het huren van een hele ruimte van Flexplek in de Kunst of galerieWind. Koffie, thee, water en stroom zijn bij alle tarieven inbegrepen.

Het is altijd mogelijk om bijvoorbeeld een werkplek van te voren uit te proberen om te ervaren hoe dit bevalt. Neem hier contact op om van deze actie gebruik te maken.


Contact

galerieWind en Flexplek in de Kunst zijn gevestigd aan de Prins Hendrikkade 124a en 123h in Rotterdam op het Noordereiland. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken. Met de auto rijdt u vanaf de Kop van Zuid, via de Koninginnebrug naar onze bestemming.
Via de Willemsbrug wordt het Noordereiland met het centrum van Rotterdam verbonden. Voor de deur is er altijd voldoende gratis parkeergelegenheid.
Bus 47 stopt voor de deur en buslijn 32 heeft een halte op de Koninginnebrug op loopafstand. Met de Maas voor de deur is het ook mogelijk om onze locatie per Watertaxi te bereiken.

Flexplek in de Kunst / galerieWind
Prins Hendrikkade 123h / Prins Hendrikkade 124a
3071 KL Rotterdam
Tlf. Pieter Kers: 06 5495 6704
Tlf. Han Dicke: 06 1819 4234
E-mail: info@galeriewind.nl

Google maps >>

OPENINGSTIJDEN
FLEXPLEKKEN: zeven dagen per week, ook in de avonduren
GALERIE: do. – zo. tussen 13.00 uur-17.00 uur

  Ruimte huren aanvraagformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw tel. (verplicht)

  Welke ruimte zou u eventueel willen huren

  Bericht

   

   


  Locatie Flexplek op het Noordereiland

  galerieWind