Publicaties

BEELDBANK
GalerieWind beheert de nalatenschap van de Rotterdamse fotograaf Ben Wind. Op de webpagina’s met een beeldbank kunt u “browsen” door zijn werk en foto’s bestellen. Er zijn op dit moment 2 webpagina’s: Havenfoto’s + Expositie Ben Wind 2013

BOEKEN
Gekoppeld aan onze exposities publiceren we regelmatig (al dan niet in samenwerking met partners) boeken gerelateerd aan exposities. In de meeste gevallen zijn deze publicaties verkrijgbaar in de erkende boekhandel en in alle gevallen zijn ze, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar in galerieWind.

U kunt boeken ook per mail bestellen bij de galerie. De procedure is dan dat u ons een mail stuurt met uw bestelling en uw gegevens. Uiterlijk op de eerstvolgende werkdag ontvangt u van ons een mail ter bevestiging met daarbij een opgave van de totale kosten. Na betaling van het aankoopbedrag op bankrekeningnummer 1027 49 272 van de Rabobank Rotterdam op naam van Photo Gallery Ben Wind versturen wij de bestelling.

Boeken zijn ook te koop en af te halen bij de Galerie op de Pr. Hendrikkade 124a in Rotterdam (donderdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur ).

Op dit moment zijn de volgende titels leverbaar:

Ben Wind, Creating out of the box
Ed Oudenaarden, fotojournalist

 

Geef een reactie