De haven meester

een onderzoek naar maritieme vorm en kleur……..
Bernard Kats (BKats Fotografie)

van 6 september t/m 27 september

 BKats-Fotografie

Al in 1973 maakte Bernard Kats kennis met fotografie en schafte hij zijn eerste camera aan. Zijn passie voor het vangen van beelden groeide door de jaren heen en daarmee ook zijn fascinatie voor “anders kijken”.

Als autodidact, naast een korte leerschool bij portretfotograaf Patricia Steur, laat Kats zich inspireren door wat hij ziet in het dagelijks leven. Zijn liefde voor Vlieland speelt ook een belangrijke rol in zijn werk, maar deze expositie staat bijna volledig in het licht van zijn geliefde Rotterdam met de veelzijdige en fantastische haven.

Op realistische wijze laat Bernard Kats in zijn werken, van soms wel 3 bij 1,5 meter, een gedetailleerdheid zien die zijn weerga niet kent. We maken met de tentoonstelling “De haven meester” kennis met zijn oog voor detail en kleur met een knipoog richting kunst.
Grote foto’s voor bedrijfsruimten en privévertrekken genieten zijn voorkeur.

Opening in besloten kring
I.v.m. de ontwikkelingen omtrent het coronavirus vindt de opening in besloten kring plaats.
U bent van harte welkom om de expositie te bezoeken op de openingstijden van de galerie donderdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur en op afspraak.
Graag tot ziens in galerieWind.

In het weekend open?
Deze zomer is Galerie Wind soms ook in het weekend open, kijk op Facebook of we open zijn: www.facebook.com/galeriewind/

BKats Fotografie