Expo Faces en Figures

Faces en Figures

 

Faces en Figures
Graag nodigen we u uit voor de expositie “Faces en Figures” in galerieWind met werken van Han Dicke en Chris Ripken. De expositie duurt van zondag 8 november t/m zondag 6 december 2020.

Han Dicke - Sandfaces

Han Dicke – Sandfaces

Han Dicke, architectonisch vormgever / meubelontwerper en beeldend kunstenaar, Rotterdam 1952.
Werkt graag met een combinatie van foto’s, acryl, tape en papier en stelt hiervan werken samen die dikwijls uitgesneden worden.
Naast zijn werk als beeldend kunstenaar zijn in de galerie diverse tafels en stoelen van zijn hand te zien.

 

Chris Ripken - Filter

Chris Ripken – Filter

Chris Ripken, beeldend kunstenaar, Rotterdam 1956.
GalerieWind toont een selectie van vrij werk van Ripken. Hij werkt onder meer met metaal, klei en hout. Het materiaal is ondergeschikt aan zijn beelden.
Engelen en vissen zijn terugkerende onderwerpen.
Bekende werken in Rotterdam zijn ”Jut en Juul” op de Schiekade, ”Monument van Meningsvrijheid” Heer Bokelweg / Schiekade en ”De Zeemeermin” op het Eudokiaplein.

 

De expositie duurt van zondag 8 november t/m zondag 6 december 2020.

In verband met de ontwikkelingen omtrent het coronavirus is er op 8 november helaas geen officiële opening. Wel is de galerie open voor bezoekers tijdens de openingstijden van de galerie ( de openingstijden zijn: do-zo van 13.00 – 17.00 uur).

Daarnaast hopen wij gedurende de expositieperiode ook kleine groepjes bezoekers op afspraak te kunnen uitnodigen en ontvangen.
We verwelkomen u graag in galerieWind en houden ons aan alle richtlijnen op het gebied van veiligheid volgens de normen van de overheid.