Zie je wel

ZIE JE WEL is een groepsexpositie van Jeroen de BeerFreddy de Lange en Florian van Rooij, drie moderne kunstenaars uit Rotterdam. Het belooft een qua kleur en vorm spectaculaire ervaring te worden.

opening zondag 2 juni
door Nico Okkerse
tijd 16.00 uur (inloop vanaf 15:30)
expositie van 02|06|24 tot en met 30|06|24

Jeroen de Beer , geboren in Tilburg, is muzikant en beeldend kunstenaar en schildert wat hij ziet. Dat leidt tot een veelkleurig oeuvre met onder meer kenmerken van pop-art.


Freddy de Lange tekent, schildert en verrijkt haar beelden daarbij met andere materialen waardoor collages ontstaan. In Galerie Wind exposeert ze in juni werk uit haar Red Dot series.


Florian van Rooij, geboren in Heemstede, studeerde in de jaren 90 af aan de Rietveld Academie. Zijn werk, dat zich kenmerkt door heldere vormen en kleuren zoals het werk hierboven ((F243), 2015, 150X250 cm., eitempera op doek), wordt sindsdien veelvuldig geëxposeerd in Nederland.


ZIE JE WEL belooft een qua kleur en vorm spectaculaire ervaring te worden. De opening wordt verricht door Nico Okkerse, theaterman pur sang en onder meer bekend als bedenker van de Silent Disco

U bent van harte welkom op de opening van deze expositie op zondag 2 juni om 16:00 uur (inloop vanaf 15:30).