60 jaar Schouten

kaas

“Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantien B.V. bestaat 60 jaar. Wij committeren ons aan Rotterdam en talentontwikkeling. Mede in dit licht faciliteren wij  samen met de Rotterdamse Willem de Kooning Acadefmie en Galerie Wind een nieuw initiatief om aanstormende fotografie talenten een podium te bieden. In het vierde kwartaal van 2013 organiseren de betrokken partijen gezamenlijk een wedstrijd voor opkomend Nederlands fotografietalent.

Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantien B.V. is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door de deskundigheid, de onafhankelijkheid en de daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand. Bovendien heeft Schouten Zekerheid van oudsher een bijzondere expertise voor alle vormen van verzekerbare arbeidsvoorwaarden; employee benefits en pensioenen.

Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantiën B.V. is in 1953 opgericht. Door een forse autonome groei en een aantal overnames is Schouten Zekerheid uitgegroeid tot een vooraanstaande, onafhankelijke makelaar in verzekeringen. Het bedrijf heeft geen enkele binding met welke verzekeraar of financiële instelling dan ook. Bij Schouten Zekerheid zijn in totaal 165 medewerkers werkzaam, die werken vanuit de kantoren in Rotterdam (Nederland), Potsdam, Keulen, Hamburg, München en Fulda (Duitsland).”

 

Geef een reactie